Referenssit

Olemme toimineet ohjelmistojen laadunvarmistuksen asiantuntijatehtävissä lukuisilla eri toimialoilla.
Kokoamme tälle sivulle käytännönläheisiä kuvauksia töistämme ja asiakasesittelyitä vuosien varrelta.

Testiautomaatiokehittäjä teollisuudessa

Käyttäjälähtöisen testiautomaatioalustan kehittäminen sulautetulle järjestelmälle

Olimme apuna, kun kansainvälinen teollisuuskonserni otti käyttöön kehittyneemmän testiautomaatioratkaisun uudistuneen tuoteperheensä tarpeisiin. Hankkeessa uudistettiin asiakkaan olemassaoleva Robot Framework -pohjainen testiautomaatioarkkitehtuuri vastaamaan nykytarpeita.

Varjo Technologies. Virtuaalitodellisuuskin vaatii laadunvarmistusta!

Yhteistyömme Varjon kanssa sisälsi laajan skaalan erityyppisiä virtuaalilasien testaukseen liittyviä työtehtäviä, kuten emolevyjen yhteensopivuustestausta eri konfiguraatioilla, HW/SW -komboihin pureutuvaa robustness -testausta mm. odottamattomissa käyttötilanteissa, ja tehtaalta tulevien laitteiden hyväksymistestausta ennen loppuasiakkaalle toimittamista.

Pitkäaikainen kumppanuus Fortumin kanssa

Qubilea on toiminut Fortumin yhteistyökumppanina ohjelmistotestauksen ja laadunvarmistuksen saralla vuodesta 2016 alkaen. Projekteja on vuosien aikana ollut useita, kuten esimerkiksi kuluttajille suunnatut Oma Fortum mobiili- ja verkkopalvelut, ja aurinkopaneelien tilaus- ja toimituskanava aurinkolaskureineen.

Avustimme Custobaria testiautomatisoinnin haasteissa

Tehtävämme oli kehittää testi-automaatiota Custobarin määrittelemien käyttötapausten pohjalta. Tavoitteena oli kehittää automatisoitu regressiotestaussisältö testaamaan Custobar-työkalun eri ominaisuuksia mahdollisimman monipuolisella otteella. Testiautomaatioratkaisuna hyödynsimme Cypress:ia, joka on erinomainen valinta  testiautomaatioratkaisuksi selainpohjaisille ratkaisuuille erityisesti silloin, kun tiimissä on  JavaScript -osaamista.
Testiautomaatiokehittäjä robot framework

Testiautomaatiokehitystä eri tiimien tarpeet huomioiden

Kansainvälinen telekommunikaatioalan konserni tarvitsi kohdennetun testiautomaatiostrategian hajallaan olevien ohjelmistokehitystiimiensä tarpeisiin. Yritys sai käyttöönsä GitHub Actions putkeen rakennetun Robot Framework -pohjaisen raamin sekä räätälöidyt raportointityökalut, joiden avulla laadunvarmistuksesta saatiin merkittävästi entistä tehokkaampaa.
Mobiilitestaus

Mobiilitestausta pankkisektorin asiakkaalle

Suomalaisen pankkialan yhtiön laaja mobiilipankkiprojekti, jossa asiantuntijamme avusti tuotekehitystiimiä Android- ja iOS -sovelluksen testaustehtävissä. Sovellus sisälsi monimutkaisen palvelurakenteen joka tarkoitti paljon huomioitavaa eri taustajärjestelmien ja käyttöliittymän toiminnallisuuksien saralla mobiilikäytön vaatimuksia unohtamatta.