Qubilea työpaikkana

Qubilea on 2013 perustettu pieni yritys, joka on erikoistunut ohjelmistotestaus- ja testiautomaatiopalveluihin. Myös yrityksen omistajat työskentelevät meillä kädet savessa asiakasprojekteissa, joten ymmärrämme hyvin mitä kaikkea työskentely tällä vaativalla alalla merkitsee ja edellyttää.

Qubilea työnantajana

Pienenä yrityksenä etujamme ovat joustavuus, avoin ilmapiiri ja nopea reaktiokyky ihan mihin tahansa asioihin. Pienuus ei tarkoita rajoitteisuutta, vaan vakavaraisena yrityksenä pystymme toteuttamaan asioita siinä missä isommatkin toimijat. Byrokratiaa on vain vähemmän.

Etsimme ensisijaisesti kokeneita testausalan osaajia, jotka uskaltavat hypätä itsenäisen asiantuntijan roolissa asiakasprojektin syvään päätyyn ja työskentelemään siellä ratkaisukeskeisenä ja itseohjautuvana asiantuntijana. Arvostamme teknistä osaamista ja yleistä tietotaitoa tämän päivän ohjelmistokehityksen menetelmistä.

Lisäksi osallistamme mielellämme työntekijöitämme mukaan Qubilean kehittämiseen työpaikkana ja yhtiönä. Myynti, markkinointi, osaamisen kehitys tai vaikkapa rekrytointiasiat ovat kaikki mahdollisia alueita joiden kehittämiseen työntekijämme pääsevät halutessaan osallistumaan ihan vastuun kanssa

Tärkeitä arvojamme

  1. Työssä viihtyvyyden tärkeys, jota ylläpidämme löytämällä tekijöidemme motivaatioon ja kehittymistavoitteisiin parhaiten sopivat projektit.  Viihtyvyyden nimissä järjestämme myös paljon yhteistä tekemistä, usein hyvän ruoan parissa ja usein melko spontaanisti. Meillä ei ole huvibudjettia, joten jos joku idea kuulostaa kivalta, niin sitten vain toteutetaan se!
  2. Vapaa-ajan tärkeys. Hommat hoidetaan aina huolella ja ahkerasti, asiakkaat pidetään tyytyväisinä, mutta muuten ollaan kuin Ellun kanat.  Siksi henkilöstöetuihimme kuuluu yksi ylimääräinen viikko vuosilomaa per vuosi ja liikunta- ja kulttuurietua jaamme tietenkin runsaalla kädellä.  Vapaa-ajallaan ihminen tekee haluamiaan asioita, ja samalla tuulettaa pääkoppaansa työasioista.
  3. Uuden oppimisen tärkeys. Työtehtävät tullaan valitsemaan kehittymistarpeesi huomioiden, mutta jos se ei riitä, avaat Slackin ja kirjoitat oppimishaluistasi suoraan firman toimitusjohtajalle. Hän yleensä vastaa minuutissa ja lähtee kanssasi vaikka lounaan merkeissä suunnittelemaan seuraavia steppejä. Emme painosta sinua kursseille ja hankkimaan sertifikaatteja, vaan sinä itse proaktiivisesti kerrot mitä olennaista haluaisit urallasi oppia seuraavaksi, ja meidän tehtävämme on tukea sinua tavoitteissasi.

Työskentely Qubileassa

Työntekijämme ovat yksilöitä, joista jokaiselle haluamme tarjota turvallisen työsuhteen, mukavan työyhteisön, vakavaraisen palkkauksen ja asiaankuuluvat edut. Meille on kunnia-asia, että pystymme työnantajana ohjaamaan tekijämme sellaisten projektien pariin, jotka motivoivat hyödyntämään ja kehittämään olemassa olevaa osaamistaan edelleen.

Jokainen asiakasprojektimme onkin uusi kiehtova ammatillinen seikkailu ohjelmistojen laadunvarmistuksen maailmaan, josta palataan aina uusia kokemuksia ja taitoja rikkaampina seuraavien haasteiden pariin.

Meillä ei ole muita kiveen hakattuja työsuhde-etuja kuin

  • Yksi ylimääräinen viikko vuosilomaa per vuosi
  • 400eur/vuosi kulttuuri- ja liikuntaetua
  • Laaja työterveys Mehiläisessä
  • Laajennettu vapaa-ajan vakuutus työntekijöille

Puhelimet, sähköpöydät ynnä muu tilpehööri hoituvat meilläkin ihan normaalisti! ☺

Qubileassa työskentelyn FAQ

Kuinka usein projektit vaihtuvat?

Keskimääräisen asiakasprojektimme kesto on n. 2 v luokkaa, mutta usein enemmänkin. Tapauskohtaisesti voi tulla lyhyempiäkin toimeksiantoja, esimerkiksi erilaisten auditointien muodossa. Siksi ohjelmistotestauskonsultille on hyve, jos hän kokee vaihtelun virkistävän ja pystyy mukautumaan uusien projektien työyhteisöihin mutkattomasti.

Entä jos ei ole projektia?

Useimmiten on.  Silti joskus seuraavan projektin aloitus voi viivästyä, jolloin joudut hetken aikaa odottamaan.  Se aika tarkoittaa meillä sitä, että silloin opetellaan jotain uutta tai tehdään joku sisäinen projekti joka räätälöidään kiinnostuksesi kohteiden ja toiveiden mukaan.
Palkka ja edut juoksevat tällöinkin aivan normaalisti.

Missä Qubilean toimisto sijaitsee?

Meillä ei ole toimistoa. Koska työt suoritetaan joko asiakkaan tiloissa tai etänä, ei fyysinen toimisto tuo toimintaamme merkittävää lisäarvoa. Sosiaalista yhteistoimintaa paikkaamme useita kertoja vuodessa järjestämillämme virkistyspäivillä ja illanvietoilla, ja firman Slack-kanavalla tietenkin turistaan harva se päivä.
Meille tämä malli toimii oikein hyvin!

Miten huolehditte osaamisen kehittämisestä?

Tähän mennessä olemme järjestäneet koulutukset työntekijän oma motivaatio ja mieltymykset etusijalla, joko erikseen suoritettavina opintokokonaisuuksina tai firman sisäisinä oppimisprojekteina. Tuemme erittäin mielellämme osaamisen kehitystä ja tälläkin sektorilla maailma on meille avoin!

Haluatko liittyä joukkoon?

Olemme aina kiinnostuneita kokeneista testausalan ammattilaisista, joten soita 050 487 3265 tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:llä varustettuna  contact@qubilea.fi ja mietitään yhdessä miten voisimme edetä!