Palvelut

Etsitkö ratkaisua ohjelmistotestauksen haasteisiin ja juuri sinulle sopivaa ohjelmistotestaajaa? Valintasi on selvä – Qubilea on täällä auttamassa!

Pähkinänkuoressa

Palvelumme auttavat ohjelmistojen laadunvarmistuksessa sen useilla eri osa-alueilla: 

  • Ohjelmistotestaus
  • Hyväksymistestaus
  • Testiautomaatio
  • Testauksen johtaminen
  • Testauksen suunnittelu

Ohjelmistotestausta ammattilaisten toteuttamana

Palvelumme kattavat ohjelmistotestauksen keskeisimmät menetelmät ja alan yleisimmät työkalut. Tarkemman kuvauksen palveluvalikoimastamme saat oheisten laatikoiden kautta.

Ohjelmistotestaus

Tarjoamme kokeneita ohjelmistotestaajia ja hyväksymistestauspalveluita varmistamaan projektisi laadun ja tukemaan tiimisi onnistumista.

Testiautomaatio

Kokeneilla asiantuntijoillamme on projekti-kokemusta haastavien testiautomaatio-ratkaisujen totetuttamisesta ja markkinoiden tunnetuimpien työkalujen hyödyntämisestä.

Testauksen johtaminen ja suunnittelu

Autamme asiakkaitamme pitämämällä laadun ohjakset kokeneissa käsissämme ja virta-viivaistamaan ohjelmistonsa laadun-varmistuksen koko tuotekehityksen kaarella.

Ohjelmiston laadunvarmistus ei ole vain testausta!

Ohjelmiston laadunvarmistus on todellakin paljon enemmän kuin sen testausta – se on kokonaisvaltainen prosessi, josta vastaa koko projektitiimi omalla toiminnallaan. Laadunvarmistus alkaa suunnitteluvaiheessa ennen ensimmäistäkään koodiriviä ja jatkuu valmiin tuotteen kautta saatavien kokemusten siivittämänä.  Siksi useat asiakkaamme ovat kääntyneet puoleemme tarpeissaan virtaviivaistaa projektinsa laadunvarmistuskäytäntöjä edelleen.

Olemme mielellämme apunasi jo projektin varhaisesta vaiheesta alkaen, ja ammattitaitomme takaa, että saavutamme laadulliset tavoitteesi tehokkaasti!

Mitä hyötyjä on ulkopuolisesta ohjelmisto­testaajasta?

Miksi ulkoistaa testaus? Koska se tarjoaa sinulle juuri tarvitsemaasi osaamista ja nopeasti. Qubilea on kumppani, jolta saat objektiivisen näkökulman ohjelmistoosi ilman, että olemme sidottuja sen kehitykseen tai sidosryhmiin. Tämä tarkoittaa parempia päätöksiä ja korkeampaa lopputuotteen laatua!

Qubilean testauspalvelut tuovat mukanaan huippuluokan ammattitaitoiset testaajat, joilla on laaja kokemus eri testausmenetelmistä ja -työkaluista. Sinun ei tarvitse huolehtia sisäisestä koulutuksesta tai uuden henkilöstön palkkaamisesta – hyödyt asiantuntemuksestamme välittömästi, ilman ylimääräisiä vaivoja. Valitse meidät ja anna projektisi loistaa!

Ota yhteyttä