Yritys

Qubilea on pieni yritys, mutta sillä on suuret asiakkaat.

Vuonna 2013 aloittaneen Qubilean perustukset ovat muurattu vahvasta osaamisesta ja aidosta intohimosta. Erityisen väkevänä jyllää kokemus ohjelmistotestaamisesta.

Yhtiön liiketoiminnaksi ei – kilpailijoista poiketen – skaalattu kaikkien mahdollisten ohjelmistojen laadunvarmistusta, vaan erikoistuimme alusta asti siihen, missä olimme oikeasti hyviä. Niinpä erikoisalaamme on mobiili- ja selainratkaisujen ohjelmistotestaus, testauksen johtaminen ja testiautomaatioratkaisut.

VAHVA KOKEMUS,
OSAAVAT TEKIJÄT,
LOPPUKÄYTTÄJÄN
NÄKÖKULMA
& HALU MENESTYÄ

Filosofiamme on aina keskittynyt – perinteisen insinöörimäisen ajattelutavan asemesta – tuotteen loppukäytön muodostamiin haasteisiin. Haluamme tarjota ratkaisuja, jotka aidosti hyödyttävät asiakkaidemme liiketoimintaa.

Koemme aina olevamme osa asiakkaan tiimiä, ja haluamme aidosti olla parantamassa tuotetta ja prosesseja, oli kyse itse tuotteen käyttökokemuksen parantamisesta tai tiimin työmenetelmien virtaviivaistamisesta. Me olemme matkalla kanssasi onnistumiseen.

Me panostamme työhteisöömme. Tämä on myös asiakkaidemme etu, koska pystymme tarjoamaan motivoutuneita osaajia. Työntekijämme saavat lähteä – heti työsuhteen alusta lähtien – kehittymään sillä osa-alueella, jonka kokevat mielenkiintoiseksi. Meillä vapaus ja vastuu kulkevat käsi kädessä. Kasvatamme ammattitaitoamme, mutta olemme täällä myös elämää varten.

Tavoittelemme parasta mahdollista lopputulosta kaikessa työssämme. Vahva kokemuksemme, osaavat tekijät, loppukäyttäjän näkökulma ja halu menestyä yhdessä asiakkaidemme kanssa ovat yrityksemme peruskivet.

Ota yhteyttä

Janne Lepistö

Toimitusjohtaja, osakas
050 487 3265
janne.lepisto@qubilea.fi

MARKO NÄRVÄ

Johtava konsultti, osakas
050 487 3285
marko.narva@qubilea.fi


JOUNI RYDMAN

Myynti & Ihmiset
050 464 5477
jouni.rydman@qubilea.fi


Laskutusosoite:

PL 2, 00351 Helsinki

QUBILEA Oy
Y-tunnus: 2535767-1
Verkkolaskut: 003725357671 / Maventa

Hae meille töihin

Millaiseksi osaajaksi sinä haluaisit kehittyä? Millainen olisi sinun unelmaduunisi? Mietitään yhdessä miten voisit saavuttaa sen tavoitteen! Oletpa kokenut ammattilainen tai urasi alkuvaiheesssa oleva osaaja, niin otamme hakemuksesi mielellämme vastaan.

Lue lisää
Haluatko kuulla lisää
digitaalisesta
laadun­varmistuksesta?