Rekry2021-02-04T15:35:13+02:00

Rekry

Kokenut testausasiantuntija

Qubilea on pääkaupunkiseudulla toimiva digitaalisten ratkaisujen laadunvarmistukseen erikoistunut ohjelmistotestausyhtiö. Olet toiminut urallasi monipuolisissa ohjelmistotestauksen tehtävissä. [...]

Ideointia,
Suunnittelua,
Toteutusta
Ja kommunikointia

Qubilea on pieni yritys, joka tarjoaa suuren yhtiön edut

Meillä on ensiluokkaiset asiakkaat ja ylivertainen meininki. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden elää ja onnistua!
Qubilea on ideointia, suunnittelua, toteutusta ja kommunikointia. Qubilea on oppimista ja haasteita sekä vapautta ja hauskanpitoa. Asiakkaidemme menestys on meidän menestystämme, ja työntekijöidemme onnistuminen on meille kaikki kaikessa!

Vapaus ja vastuu kulkevat käsi kädessä

Olemme pieni, mutta osaava firma, josta todistaa tunnetut asiakkaamme. Kokemus, osaaminen ja rohkeus auttavat sinua onnistumaan asiakkaidemme mukana. Odotamme sinun ottavan vastuuta omasta työstäsi ja asiakkaidemme menestyksestä. Vastuun mukana tulee vapaus. Haluamme, että osallistut kehittämiseen ja uuden rakentamiseen. Mahdollisuudet ovat meillä laajat!

Olemme täällä elämää varten

Työ on erottamaton osa elämää. Haluamme mahdollistaa sinulle inspiroivan arjen. Qubilean ytimessä on ajatus, että onnistumisemme perustuu tyytyväisiin työntekijöihin. Siksi mahdollistamme sinulle työn ja elämän yhteensovittamisen. Meillä voit rakentaa omanlaisesi työpaikan.

Matka ammattilaiseksi

Voit olla valmis osaaja tai urasi alkuvaiheessa. Toivotamme tervetulleeksi eri uran vaiheissa olevat ammattilaiset. Arvostamme aikaisempaa kokemustasi ja mielipiteitäsi. Tai koulutamme sinut työhön käytännön kautta. Joka tapauksessa haluamme tukea sinua matkallasi huippuosaajaksi. Meillä työntekijämme työskentelevät rooleissa, missä he itse kokevat olevansa parhaita ja kehittyviä. Se on tärkeintä.

Jokainen voi olla edelläkävijä

Meille tärkeintä on intohimo. Haluamme kasvaa yhdessä asiakkaidemme kanssa. Sitä varten arvostamme aitoa kiinnostusta työtäsi kohtaan. Pyrimme aina parempaan, koska uskomme palvelumme arvoon. Jutilan sanoin: mennään eteenpäin!

”Ei meillä ole pöytäfutista toimistossa. Lähdetään mieluummin koko firma katsomaan futista livenä.”
”Kävimme ajamassa panssarivaunulla, koska sellainen kuulosti hauskalta. No olihan se hauskaa!”
”Ja aina silloin tällöin on kiva lähteä koko porukalla syömään hyvin.”

Mitä odotamme sinulta?

 • Odotamme, että osaat määritellä millaisessa testausalan tehtävässä haluaisit työskennellä, kehittyä ja menestyä ?

 • Odotamme, että teet mahdollisuuksien mukaan etätöitä ja mahdollistat itsellesi hyvät etätyöolosuhteet firman rahoilla

 • Odotamme, että siedät reilua ja kilpailukykyistä palkkaa sekä kattavaa työterveyshuoltoa

 • Odotamme, että saat käytettyä 400€ edestä kulttuuri- ja liikuntaetua vuodessa

 • Odotamme, että sinulla on elämää myös työpaikan ulkopuolella. Harrastukset, perhe ja ystävät viekööt osan ajastasi! Ehkä haluaisit esitellä harrastuksesi myös kollegoille?

Mitä tarjoamme sinulle?

 • Työpaikan, jossa pyrimme etsimään sinua motivoivan projektin jossa riittävän haasteelliset tehtävät.

 • Työpaikan, jossa tekninen osaaminen ja ongelmanratkaisu pääsee arvoonsa

 • Työpaikan, jossa saa olla oma-aloitteinen ja mielikuvituksellinen

 • Työpaikan, jossa saa sanoa ja kysyä suoraan ja epäröimättä

 • Työpaikan, jossa pääset työskentelemään niin pienten kuin suurtenkin huippuasiakkaiden kanssa

 • Työpaikan, jossa pääset hyödyntämään ja saamaan lisää kokemusta konsulttialalta

Kuulumisia

Qubilea 10 vuotta!

Qubilea täytti 10 vuotta 28.2.2023, jota tietenkin juhlistimme koko henkilöstön voimin. Pistäydyimme leijumassa vapaalentotunneli Föönissä, jossa saimme raitista ilmaa kuutiometritolkulla.  Leijuminen on pahuksen hauskaa puuhaa, ja pikkuhiljaa sen perusteet avautuivat asiantuntevan opastuksen johdolla. Synttäri-illallista nautimme Ravintola Passiossa, jonka viiden lajin [...]

RC-autot saivat kyytiä Vantaalla!

Syksyn 2022 orastaessa, testiautomaatioarkkitehtimme Sami ehdotti, että emmekö lähtisi kokeilemaan RC-autoilla ajamista Vantaalla sijaitsevalle Fullspeed RC -sisäradalle.  Tuumasta toimeen, koska saatavilla oli asiallinen paketti, sisältäen opastuksen ja RC-autot käyttöömme täydessä latingissa.  Ennen ajoa saimme ohjeet autojen käsittelyyn ja radalla [...]

Golf-harjoittelua Pickala Golfissa

Kesäkuu 2022 oli puolivälissä, kun pakkasimme piskuisen henkilöstömme ajoneuvoihin, ja suuntasimme Siuntioon kohti Pickala Golfin -viheriöitä. Paikan päällä meitä odotteli Minni & Roope Golf Schoolin golf-kouluttaja ja kokenut golf-ammattilainen Harri Murtonen, joka opasti meitä lajin saloihin.  Osalla henkilöstöstämme oli [...]

Millaiseksi osaajaksi sinä haluaisit kehittyä? Millainen olisi sinun unelmaduunisi? Mietitään yhdessä miten voisit saavuttaa sen tavoitteen! Oletpa kokenut ammattilainen tai urasi alkuvaiheesssa oleva osaaja, niin otamme hakemuksesi mielellämme vastaan.

Laita meille avoin hakemus osoitteeseen janne.lepisto@qubilea.fi.

Haluamme sinun ottavan meihin yhteyttä ja kertovan millainen testauksen ympärille rakentuva työ olisi sinun unelmaduunisi! Selvitetään yhdessä miten voimme rakentaa sellaisen.

Go to Top